• Diensten
 • Diensten
 • Diensten
 • Diensten

VangNED levert diensten rondom sociale zekerheid in NEDerland.

Het team

 • Susanne Maas

  Susanne Maas

  [email protected] arbeidsdeskundige / casemanager My personal favorite: Een echt gesprek aangaan

 • Paul Lammerts

  Paul Lammerts

  [email protected] jurist / adviseur Mijn kracht: Dossierkennis, voor maximaal resultaat

Diensten - APK-onderzoek (Arbeidsverzuim-Premies-Kortingen) 

“Iedere werkgever een APK-onderzoek!” 
Elke organisatie met personeel levert een fikse bijdrage aan de sociale zekerheid. Dit gaat om enorme bedragen. Automobilisten zijn verplicht om hun auto te laten keuren voordat ze de weg op gaan. Ook voor werkgevers is een regelmatige check aan te raden: Het verzuimverkeer wordt steeds ingewikkelder, wetgeving verandert in rap tempo en werkgevers lopen hierdoor allerlei risico’s. 

Screening Arbeidsverzuim-Premies-Kortingen
Aan de hand van 15 controlepunten beoordelen wij de stand van zaken. Denk hierbij aan een beoordeling van de communicatie richting (nieuwe en ex-)werknemers, een Whk-premiecheck of een verzuimdossier-analyse. Het APK-onderzoek van VangNED geeft werkgevers helderheid en richting: Waardevolle aanbevelingen die u weer op het juiste spoor zetten en houden.

Zo werkt het
Na een intake komt een expert bij u langs voor het APK-onderzoek. Aan de hand van een screening van relevante stukken, aangevuld met een of meerdere gesprekken, wordt een overzichtelijke rapportage opgesteld. Dit rapportgeeft een indicatie van de opbrengst- of besparingsmogelijkheden. U krijgt verbeterpunten voor Ziektewet- en WGA-schadelastbeheersing en goed werkgeverschap bij ziekte en verzuim.

De kosten voor een APK-onderzoek bedragen € 895,00 ex BTW.

Vervolgstappen
Aan de hand van het APK-rapport kunt u zelf aan de slag met de verbeterpunten. Wilt u liever uw energie op andere zaken richten? VangNed helpt u graag met de vervolgstappen, tegen aantrekkelijke tarieven. 

Afspraak APK maken
Neem contact op met Paul Lammerts of met Susanne Maas voor een kosteloze intake. E-mail: [email protected] of bel: 020-7714531.

Terug

Contact

Vestiging Amsterdam
West-Indisch Huis
Herenmarkt 93-b
1013 EC Amsterdam
T 020-3206017
E [email protected]

Postadres
Postbus 10067
1001 EB Amsterdam
Vestiging Nijmegen
Waldeck Pyrmontsingel 16
6521 BC Nijmegen
Kunnen wij iets voor je betekenen? Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons.